Personal training in Oegstgeest

Personal training in Oegstgeest

Yvolution personal training Oegstgeest biedt hoogstaande trainingen met zowel het EMS-systeem als reguliere work-outs. Voor een trainingssessie komt de personal trainer van Yvolution aan huis, zodat je in je eigen vertrouwde omgeving kunt sporten. Daarbij heb je als klant op die manier veel 1-op-1-tijd met de personal trainer waardoor er ook een duurzame en goede relatie opgebouwd kan worden. Dit zorgt uiteindelijk voor een nog beter resultaat. Klanten voelen zich gelukkiger en fitter, en hebben een beter zelfbeeld. En dat is waar we het voor doen bij Yvolution, personal training Oegstgeest.

EMS-Training in Oegstgeest

Bij Yvolution, personal trainer in Oegstgeest bieden we de revolutionaire EMS-trainingen aan. De EMS-training kan dankzij het pak van Visionbody in 20 minuten een complete work-out bieden, die gelijkstaat aan een training van vier uur! Zonder dat je zelf ook maar een dumbbell, kettlebell of barbell hebt aangeraakt. Liefhebbers kunnen –doordat het nauwsluitende pak draadloos is- overigens wel oefeningen erbij doen, voor een nog beter resultaat. Dankzij EMS neemt je spierkracht toe, maar verbetert je conditie ook zienderogen. Het systeem zorgt er zelfs voor dat de kleine spieren in je lichaam gestimuleerd worden. Zo ben je op en top getraind bij Yvolution, personal training Oegstgeest.

Waarom kiezen voor yvolution, personal trainer oegstgeest?

Ervaren personal trainer

Professionele begeleiding

Duurzame klantenrelatie

Honderden tevreden klanten

Veel persoonlijke aandacht

Gratis proefles EMS

Trainen met een lach

Meer informatie over onze personal training in Oegstgeest?

Neem dan gerust contact met ons op. Yvolution is onder meer actief als personal trainer in Oegstgeest, Noordwijk en Wassenaar. Informeer nu voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een proefles EMS-training bij Yvolution!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.