Personal training in Wassenaar

Personal training in wassenaar

Yvolution personal training in Wassenaar komt bij de klanten aan huis om de work-out te geven. Zo wordt personal training pas echt persoonlijk: alle aandacht kan naar de klant gaan. Bovendien ontstaat door deze werkwijze een unieke relatie, waarbij de personal trainer altijd klaarstaat voor zijn klanten. De combinatie met de no-nonsense trainingen, die altijd wel met een lach gepaard gaan, zorgt ervoor dat de meeste klanten een langdurige relatie aangaan met Yvolution. Want hoe zwaar het ook is, door het leuk te houden, blijft iedere training vol te houden bij Yvolution personal training in Wassenaar.

EMS-Training in Wassenaar

Yvolution personal training in Wassenaar gooit fit worden over een compleet andere boeg met het EMS-trainingsysteem. EMS staat voor electro muscular stimulation, en wordt ook wel elektrosporten genoemd. Het trainen doe je in een speciaal pak van Visionbody, met een draadloos systeem. Hierdoor kun je tijdens de EMS-training ook nog andere trainingen doen zoals hardlopen en fietsen, en desgewenst ook normale sportkleding erover aantrekken. Overigens hoef je niet per se extra oefeningen te doen, omdat een EMS-training van 20 minuten al gelijkstaat met een work-out van 4 uur! Het pak werkt daarnaast ook nog masserend en zorgt voor de afvoer van gifstoffen in het bloed. Probeer dus nu snel gratis de EMS-training bij Yvolution, personal training in Wassenaar!

Yvolution personal training wassenaar staat voor:

Trainen met een lach

Professionele begeleiding

No-nonsense trainingen

Thuis trainen

Persoonlijke band tussen trainer en klant

Resultaten behalen

Meer informatie over onze personal training in Wassenaar?

Neem dan gerust contact met ons op. Yvolution is onder meer actief als personal trainer in Wassenaar, Noordwijk en Oegstgeest. Informeer nu voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een proefles EMS-training bij Yvolution!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.