Reviews

Ook met plezier fitter worden bij Yvolution, personal trainer Noordwijk?

Dat kan uiteraard! Yvolution is onder meer actief als personal trainer in Noordwijk, Oegstgeest en Wassenaar. Neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een proefles EMS-training bij Yvolution!

5,0 score
24 mei 2020

Wederom met Yvo de ervaring dat dit een personal trainer is die echt weet wat begeleiding betekend. In 2010/11 mij uit mijn burn-out gesleurd en nu fysiek sterk en fit gemaakt. Geeft de juiste adviezen, steunt je als t even heel zwaar is en positieve energie bij iedere training. Betrokken eerlijke feedback en deelt de trots van het bereiken van pittige doelen. Bij de start van voedingsadviezen en de EMS trainingen zag ik de 80 kg op de weegschaal heel dichtbij komen. Dat samen met de leeftijd vd overgang kon niet langer. Nu 11 weken verder zo goed als 10 kg minder, fitter en strak in mijn vel ga ik voel goede moed door. Maar dat is alleen mogelijk door de juiste adviezen en super ondersteuning.

Joan Rikaart
5,0 score
29 januari 2020

De training met Yvo ervaar ik als erg prettig. De manier van interactie, navraag, kunde en kennis echt helemaal top! Niet alleen de training maar ook een goed gesprek, check-up en persoonlijke touch. Voor mij erg belangrijk om een stok achter de deur te hebben die me niet alleen van advies voorziet maar me ook motiveert.
Thanks Yvo

Dennis Meyers
5,0 score
2 november 2019

Je moet eerst gezond worden om daarna weer te kunnen leven als een fitte jonge prins. Het is simpel maar normale mensen van vlees en bloed kunnen dit niet alleen. Mijn geluk was dat mijn vriend Dennis mij introduceerde aan Dokter Yvo. Samen ben je sterker en inmiddels ook 14Kg lichter. Yvo ik hoop nog vele jaren samen met jou te mogen trainen en stralen. Visit Dr Yvo before Dr Yvo visits you…

Arjen de Bruijne