Wederom met Yvo de ervaring dat dit een personal trainer is die echt weet wat begeleiding betekend. Hij heeft mij uit mijn burn-out gesleurd en nu fysiek sterk en fit gemaakt. Geeft de juiste adviezen, steunt je als het even heel zwaar is en positieve energie bij iedere training. Betrokken eerlijke feedback en deelt de trots van het bereiken van pittige doelen. Bij de start van voedingsadviezen en de EMS trainingen zag ik de 80 kg op de weegschaal heel dichtbij komen. Dat samen met de leeftijd van de overgang kon niet langer. Nu 11 weken verder zo goed als 10 kg minder, fitter en strak in mijn vel ga ik voel goede moed door. Maar dat is alleen mogelijk door de juiste adviezen en super ondersteuning.

Joan Rikaart

Dankzij Yvo kan ik weer blessure vrij voetballen en daar ben ik hem erg dankbaar voor. Yvo komt altijd met iets nieuws om het lichaam uit te dagen en krachtiger te maken. Daarnaast geeft hij ook vrijblijvend voedingsadvies, als Bourgondiër luister ik daar graag naar. Het Visionbody systeem is uniek en helpt jouw lichaam weer terug in vorm.

Daniel Duindam

De training met Yvo ervaar ik als erg prettig. De manier van interactie, navraag, kunde en kennis echt helemaal top! Niet alleen de training maar ook een goed gesprek, check-up en persoonlijke touch. Voor mij erg belangrijk om een stok achter de deur te hebben die me niet alleen van advies voorziet maar me ook motiveert.

Thanks Yvo

Dennis Meyers

Yvo is als je hem de eerste keer ontmoet pittig en niet voor de poes. Onze eerste afspraak was dan ook heftig, hij haalt er alles uit wat er in zit. Yvo is dan ook zeer gepassioneerd en heel gedreven. Hij wil alles zo snel mogelijk met je behalen en door zijn enthousiasme ga je snel met hem mee.

Gevolg is dan ook dat er snel resultaat is en dat jij meer doet dan dat jij alleen zou doen. Het doel natuurlijk ook om met een personal trainer te werken. Zelf ga ik naar zijn nieuwe locatie in Noordwijk waar de laatste snufjes en apparaten staan op Fitness en Health gebied. Zelf maak ik gebruik van het EMS pak, binnen 7 weken staat er al een resultaat en kan ik benen en billen op 100% trainen. Ik zie dan ook dat ik weer meer vorm en meer spieren heb gekregen en daar ben ik blij mee.

Samen met een groep met klanten zitten we ook in een intermitted fasting groep die door middel van Keto proof eten wat kilo’s wilt afvallen. Ook daar is er enthousiasme en worden er veel tips gedeeld. De kilo’s verdwijnen als sneeuw voor de zon en maken plaats voor spieren!

De kers op de taart is voor mij na de training dan mag ik relaxen op de Bemer mat die zorgt voor meer doorbloeding en met een ontspannende massage bril geniet ik 20 min van een relax moment. Daarna ga ik ieder keer weer met veel energie en power naar huis. Ik moet zeggen dat mijn Personal Training momenten heilig zijn geworden en ik kan het iedereen aanbevelen. Zo’n ochtend Fit & Welness is een cadeautje aan mezelf en dank Yvo voor alle inspirerende input!

Francina van den Berg

My Husband and I have trained with Yvo for 8 years. We are fitter and healthier than we have ever been. He is a great trainer!

J. Goodall

Yvo is een topper. Super profi trainer, een heerlijke baas met genoeg grappen en grollen om je door de training heen te loodsen. Altijd opzoek naar verbeteringen en een aangesloten voedingspatroon. Yvo I love you buddy. Thanks voor alles. 🙂

Ruben Lenten

Yvo is een top trainer, en als doet wat hij zegt kun je absoluut je doelen om fitter te worden bereiken.

Marijn Lenten

Samen met Yvo ben ik op zoek gegaan naar een manier om mij als persoon fit door het leven te laten gaan. Door middel van het ketogeen dieet, onder begeleiding van deze topper van een personal trainer is het mij gelukt om 20 kilo af te vallen. Willen is kunnen! Vraag hem hoe, en bereik hetzelfde!

Van mij 5 sterren!!

Daan Lenten

Na de bevalling van mijn kids 20 jaar geleden heb ik intensief getraind in de sportschool. Nooit strakke buikspieren gekregen.

Afgelopen maart is Ivo ons komen trainen met EMS. Maar daarnaast hebben we heel veel van hem geleerd over de juiste voeding. De combinatie voeding en EMS zijn de perfecte skills om een strak en fit lijf te krijgen.

Astrid Lenten

Trainen met Yvo is iedere keer weer anders. Hij heeft telkens weer een nieuw ‘dingetje’ dat weer iets uitdagender is of de training leuker maakt. Hij weet waar hij over praat, motiveert je en is ook nog eens erg gezellig! Ik voel me sterker en fitter dank zij Yvo. Aanrader!!

Ingrid de Mooij

Na een lange revalidatie ten gevolge van een verkeersongeval ben ik samen met Yvo begonnen aan een serie personal training om fysiek en mentaal weer fit te worden. Ik zat lichamelijk op een dieptepunt en mede door het verlies van mijn zicht werd de uitdaging om er weer bovenop te komen alleen maar groter.

Ik heb mij altijd verbaasd hoe intuïtief Yvo hier vanaf het begin mee omging en de trainingen zo wist aan te passen dat ik er maximaal van kon profiteren. In het begin loog de weegschaal er niet om en zag ik de teller richting de 95kg gaan, maar na een paar weken was het keerpunt daar en begon ik langzaam af te vallen.

Dat gaf een fantastisch gevoel en motiveerde mij enorm om samen met hem om de tafel te gaan zitten om een gebalanceerd dieet samen te stellen, want ook hier kan hij je heel goed bij helpen. Toen begon ik echt zichtbaar te veranderen en ook mentaal zat ik in de lift. Dat was voor mij reden genoeg om er voor te kiezen door te blijven trainen en te kijken welk Resultaat ik met hem kon gaan behalen. Door de jaren heen is Yvo altijd op zoek geweest naar nieuwe manieren van trainen en doet dit nog steeds. Dat betekent dat hij je zomaar oefeningen laat doen op een nieuw soort trilplaat of je ondersteboven aan een rekstok hangt om je buikspieren maximaal te trainen, hoe dan ook verveel je je nooit tijdens een workout en hij trekt alles uit de kast om het lichaam te creëren wat jij voor ogen hebt. Sinds anderhalf jaar train ik 2 maal per week door middel van Electro musculaire stimulatie.

De resultaten van deze EMS sessies zijn verbluffend. Ik zag er al fit uit, maar het desbetreffende pak waarin je traint zorgt oprecht voor een metamorfose. Ik zag mijn vetpercentage verder dalen, de spiermassa toenemen, mijn spieren stonden steeds beter uitgetekend en dit alles in zeer korte tijd.

Op dit moment zit ik lichamelijk zeer goed in mijn vel, weeg 72kg en ik loop het liefst elke dag in een slim fit T-shirt rond. Het gevolg van het trainen met Yvo is dat ik mentaal ook in topconditie verkeer en dat is natuurlijk ook veel waard.

Het meest fijne aan de EMS sessies is dat je er geen uren lang in de sportschool voor hoeft te vertoeven want na 40 minuten heb je je lichaam maximaal getraind. Geen aparte spiergroepen meer trainen, maar keer op keer een full body training heeft alleen maar voordelen.

Yvo heeft de drive en skills om ook jou er op je best uit te laten zien, daar ben ik van overtuigd. Thanks Dr., Evil.

Luke Brinks

Je moet eerst gezond worden om daarna weer te kunnen leven als een fitte jonge prins. Het is simpel maar normale mensen van vlees en bloed kunnen dit niet alleen. Mijn geluk was dat mijn vriend Dennis mij introduceerde aan Dokter Yvo. Samen ben je sterker en inmiddels ook 14Kg lichter. Yvo ik hoop nog vele jaren samen met jou te mogen trainen en stralen. Visit Dr Yvo before Dr Yvo visits you…

Arjen de Bruijne

Dr Yvo brengt je inderdaad telkens naar een next level. In enkele weken 15 kilo fitter en een verbijsterende weerstand opgebouwd met de ems pakken. My body is both a temple and an amusement park, dat zou het motto kunnen zijn van onze zaterdagse roadtrip naar Noordwijk.
Je krijgt een behandeling die alles in je lichaam raakt en je geest tot zen kalmte temt. 40 minuten in het pak, doorbijten doorbijten en niet opgeven, daarna koffie en de shiatsu stoel en Bemer infrarood mat, het water, de turbo luchtpistolen die je rug helemaal los bonzen, na 2 uur sta je weer herboren buiten en kun je de hele wereld aan. Dit is net zo lekker als …… en verveelt nooit. Doe het jezelf aan, dit is de absolute top op het gebied van fitwellness 👊🏻 And it is good laughing fun 😆