Reviews

Ook met plezier fitter worden bij Yvolution, personal trainer Noordwijk?

Dat kan uiteraard! Yvolution is onder meer actief als personal trainer in Noordwijk, Oegstgeest en Wassenaar. Neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een proefles EMS-training bij Yvolution!

5,0 rating
2 november 2019

Je moet eerst gezond worden om daarna weer te kunnen leven als een fitte jonge prins. Het is simpel maar normale mensen van vlees en bloed kunnen dit niet alleen. Mijn geluk was dat mijn vriend Dennis mij introduceerde aan Dokter Yvo. Samen ben je sterker en inmiddels ook 14Kg lichter. Yvo ik hoop nog vele jaren samen met jou te mogen trainen en stralen. Visit Dr Yvo before Dr Yvo visits you…

Arjen de Bruijne
5,0 rating
4 augustus 2019

Na een lange revalidatie ten gevolge van een verkeersongeval ben ik in 2011 samen met Yvo begonnen aan een serie personal training om fysiek en mentaal weer fit te worden. Ik zat lichamelijk op een dieptepunt en mede door het verlies van mijn zicht werd de uitdaging om er weer bovenop te komen alleen maar groter. Ik heb mij altijd verbaasd hoe intuïtief Yvo hier vanaf het begin mee omging en de trainingen zo wist aan te passen dat ik er maximaal van kon profiteren. In het begin loog de weegschaal er niet om en zag ik de teller richting de 95kg gaan, maar na een paar weken was het keerpunt daar en begon ik langzaam af te vallen. Dat gaf een fantastisch gevoel en motiveerde mij enorm om samen met hem om de tafel te gaan zitten om een gebalanceerd dieet samen te stellen, want ook hier kan hij je heel goed bij helpen. Toen begon ik echt zichtbaar te veranderen en ook mentaal zat ik in de lift. Dat was voor mij reden genoeg om er voor te kiezen door te blijven trainen en te kijken welk Resultaat ik met hem kon gaan behalen. Door de jaren heen is Yvo altijd op zoek geweest naar nieuwe manieren van trainen en doet dit nog steeds. Dat betekent dat hij je zomaar oefeningen laat doen op een nieuw soort trilplaat of je ondersteboven aan een rekstok hangt om je buikspieren maximaal te trainen, hoe dan ook verveel je je nooit tijdens een workout en hij trekt alles uit de kast om het lichaam te creëren wat jij voor ogen hebt. Sinds anderhalf jaar train ik 2 maal per week door middel van Electro musculaire stimulatie. De resultaten van deze EMS sessies zijn verbluffend. Ik zag er al fit uit, maar het desbetreffende pak waarin je traint zorgt oprecht voor een metamorfose. Ik zag mijn vetpercentage verder dalen, de spiermassa toenemen, mijn spieren stonden steeds beter uitgetekend en dit alles in zeer korte tijd. Op dit moment zit ik lichamelijk zeer goed in mijn vel, weeg 72kg en ik loop het liefst elke dag in een slim fit T-shirt rond. Het gevolg van het trainen met Yvo is dat ik mentaal ook in topconditie verkeer en dat is natuurlijk ook veel waard. Het meest fijne aan de EMS sessies is dat je er geen uren lang in de sportschool voor hoeft te vertoeven want na 40 minuten heb je je lichaam maximaal getraind. Geen aparte spiergroepen meer trainen, maar keer op keer een full body training heeft alleen maar voordelen. Yvo heeft de drive en skills om ook jou er op je best uit te laten zien, daar ben ik van overtuigd. Thanks Dr., Evil.

Luke Brinks
5,0 rating
22 juli 2019

Trainen met Yvo is iedere keer weer anders. Hij heeft telkens weer een nieuw ‘dingetje’ dat weer iets uitdagender is of de training leuker maakt. Hij weet waar hij over praat, motiveert je en is ook nog eens erg gezellig! Ik voel me sterker en fitter dank zij Yvo. Aanrader!!

Ingrid de Mooij