Ga naar de inhoud

Blog

Upgrade Your Fitness Game

Bij Yvolution begrijpen we dat het hebben van de juiste fitnessapparatuur cruciaal is bij het bereiken van onze fitnessdoelen. Daarom hebben we onlangs ons fitness arsenaal flink uitgebreid met nieuwe en geavanceerde apparatuur van Technogym.

  1. De Technogym Skillmill® 
  2. De Technogym Synchro ®
  3. De Technogym Kinesis ®
  4. De Technogym Climb®


Deze nieuwe apparatuur is niet alleen modern en geavanceerd, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Onze ervaren trainers zullen onze klanten begeleiden bij het gebruik van deze nieuwe apparatuur en helpen hen om hun fitnessdoelen te bereiken.

Het hebben van de juiste apparatuur is namelijk niet alleen belangrijk om op de juiste manier te trainen, maar ook om de voordelen van onze inspanningen optimaal te benutten en blessures te voorkomen.

Over Technogym
Technogym heeft ’s werelds meest complete aanbod in fitness apparaten voor cardiotraining, krachttraining, functionele training en groepstrainingen. Ervaar de kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en de veiligheid en train op hoogwaardige apparatuur als een echte pro.
Website: Technogym

We blijven innoverenen en investeren

Bij Yvolution blijven we ook investeren in technologie om onze klanten de best mogelijke trainingservaring te bieden. Onze klanten verdienen immers het beste als het gaat om persoonlijke training en wij willen er alles aan doen om dit te bieden. Wij zijn dan ook trots op onze nieuwe aanwinsten en kunnen niet wachten om onze klanten hiermee te laten trainen.