Meteen naar de inhoud

Bemer Therapie

Bemertherapie is belangrijk omdat het een natuurlijke en niet-invasieve behandelmethode is die kan helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het herstel van het lichaam.

Het kan ook bijdragen aan het verminderen van pijn en ontstekingen, het verbeteren van de slaapkwaliteit en het stimuleren van het immuunsysteem. Bovendien is het geschikt voor mensen van alle leeftijden.

image00005 2 scaled


Het gevolg is dat de bloedcellen langer onderweg zijn naar de juiste plek in je lichaam en daardoor kunnen ze de spieren en organen in je lichaam minder goed laten werken.
Gevolgen hiervan kunnen zijn:
Je hebt minder energie waardoor je sneller moe en uitgeput bent
Je hebt slaapproblemen die maar niet afnemen
Je hebt chronische aandoeningen; denk hierbij aan reuma, gewrichtsklachten, diabetes of hart- en vaatziektes.

Het verbeteren van de zuurstofvoorziening van organen en weefsels Ondersteunen van het immuunsysteem De aanvoer van voldoende voedingsstoffen naar de betreffende weefselcellen wordt gestimuleerd De afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd Ondersteunen van pijnbestrijding Lichamelijke en mentale prestaties worden gestimuleerd De hersteltijd na het sporten wordt beperkt Ondersteunen van wondgenezing en herstel van sportblessures
Bemer is een apparaat dat de kleine bloedsomloop stimuleert. Voor mensen die onder andere deze klachten, aandoeningen of gezondheidsdoelen hebben is Bemer Therapie zeer geschikt: (Chronische) pijnklachten (bijv. rugpijn, reuma, artrose, polyneuropathie, fibromyalgie, migraine) (Chronische) vermoeidheid en burn-out Slaapproblemen Stress Diabetes Blessures, breuken, (trage) wondgenezing Etalagebenen en andere doorbloedingsproblemen Algemene gezondheidsbevordering/ziektepreventie En voor verbetering van sportprestaties

Naast dat EMS-training bij Yvolution je sterker en energieker maakt zijn er nog vele andere voordelen. We noemen er een aantal voor je op:

  1. Een tijdbesparende training (10x effectiever dan reguliere krachttraining)
  2. Een fullbody workout
  3. Altijd persoonlijke begeleiding
  4. Samen doelen naar wens opstellen
  5. Bewezen resultaten
    Voor vrijwel iedereen geschikt
  6. Trainen in een kleinschalige en ongedwongen omgeving bij Yvolution

Maak kennis met ons

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op.

Bellen of mailen  mag uiteraard ook.

M. 06 11 64 76 26
E. contact@yvolution.nl