Meteen naar de inhoud

Raak centimeters kwijt met DETOXBODY

Na slechts één behandeling zult u al merken dat u centimeters van uw taille verliest
dytoxbody

Niet-chirurgische liposuctie

Deze bewezen wetenschappelijke benadering maakt gebruik van Low Level Laser Therapy, een lichttechnologie die zich specifiek richt op vetcellen, met meetbare resultaten die direct zichtbaar zijn.

Snel, veilig en gemakkelijk

Samen met een gebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl is DETOXBODY de ideale methode om op een veilige en effectieve manier uw gewenste gewicht en omvang te verminderen.

Ervaar nu zelf vrijblijvend hoe u veilig, snel en gemakkelijk centimeters en kilo’s kan verminderen.

download
detoxbody program

Wat is detoxbody?

DETOXBODY is een revolutionaire manier om overtollig vet gemakkelijk te verminderen op plaatsen waar het moeilijk is om snel vet te verliezen. Een sessie verloopt als volgt:

Lichaamsanalyse

Allereerst wordt uw lichaamssamenstelling nauwkeurig gemeten met behulp van een professioneel meetinstrument, waarbij aspecten zoals vet- en vetvrije massa, watergehalte, en meer worden geëvalueerd. Op basis van deze meting en uw huidige gewicht wordt het passende DETOXBODY traject speciaal voor u geselecteerd. De resultaten van deze meting worden geregistreerd en kunnen worden vergeleken met latere DETOXBODY-sessies.

Lipo-Laser & Andullatie

De Lipo-Laser verstoort vetcellen zodat deze worden afgebroken tot water en lipiden. Tegelijkertijd zorgt andullatie voor een efficiënte afvoer van overtollig water en afvalstoffen door het lymfestelsel, wat resulteert in een effectieve drainage.

De laserstralen van de Lipo-Laser dringen tot diep in de vetcellen en zetten het vet om in glycerol, vrije vetzuren en water die via de celwand door de poriën naar buiten komen. Deze behandeling is veilig en volledig pijnloos.

MAAK MET ONS EEN AFSPRAAK VOOR UW GRATIS PROEFSESSIE!