Meteen naar de inhoud

Durf de uitdaging aan en ontdek de voordelen van EMS-training!

Meld je nu aan voor onze gratis proeftraining en ervaar zelf hoe efficiënt en effectief onze workout is. Geen gedoe met uitgebreide oefeningen en gewichten, maar snel resultaat in een 30 minuten sessie.

GRATIS Proeftraining

Meld je nu aan voor onze proeftraining en ervaar zelf de kracht van EMS fitness. Onze proeftraining is een perfecte manier om te ontdekken of EMS training iets voor jou is. Dus waar wacht je nog op? Word vandaag nog actief en transformeer je lichaam met EMS fitness.

NEW LOGO 3 registered

TRAINEER MET DE VRIJHEID VAN BEWEGING

De Visionbody Powersuit voor onze EMS Box is de nieuwste generatie EMS pak, dankzij geavanceerde technologieën is dit EMS pak draadloos en biedt veel meer bewegingsvrijheid tijdens training, zowel binnen als buiten.

Bovendien hebben we de 20 geïntegreerde EMS pulsgebieden revolutionair veranderd, zodat ze tijdens training niet meer nat hoeven te worden gespoten.

5/5
Ik ben ontzettend blij dat ik heb gekozen voor EMS training bij Yvolution. Het versterken van mijn spieren was nooit zo eenvoudig geweest. Ik was verrast door de snelle resultaten die ik binnen een paar weken heb bereikt.
linkedin foto maarten kasanmoerawi
Maarten K
Designer
5/5
De trainers zijn deskundig en de apparatuur is geavanceerd en veilig. Ik zou deze vorm van training zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om hun spieren te versterken en te transformeren
Alice
Designer

Yvolution: EMS fitness

Word nu actief en transformeer je lichaam met onze unieke EMS training!

Meld je nu aan voor onze proeftraining en ervaar zelf de kracht van EMS fitness

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op.

Bellen of mailen  mag uiteraard ook.

M. 06 11 64 76 26
E. contact@yvolution.nl