Ga naar de inhoud

Rugrevalidatie: Voorkom Rug- en Nekoperaties, Verminder Pijn Snel.

logo 6

Volgens een studie over EMS uitgevoerd door de Universiteit van Bayreuth, ervoeren de 134 proefpersonen een afname van ongeveer 82 procent in rugpijn. Opmerkelijk genoeg meldde 29,9 procent van hen dat ze zelfs na zes weken training geen last meer hadden van rugpijn!

Elektro Musculaire Stimulatie (EMS) kan diverse voordelen bieden bij rugrevalidatie

IMG 8426

Spierversterking zonder belasting

EMS kan helpen bij het versterken van de rugspieren zonder dat er zware gewichten worden gebruikt. Dit is vooral gunstig voor mensen met rugletsel of pijn, omdat ze spieren kunnen opbouwen zonder extra druk op de rug te leggen.

Gerichte spierstimulatie

EMS-apparaten kunnen specifieke spiergroepen in de rug doelgericht stimuleren. Dit is handig voor het activeren van dieperliggende spieren die moeilijk te bereiken zijn met traditionele oefeningen.

Pijnverlichting:

EMS kan helpen bij het verminderen van rugpijn door de spieren te ontspannen en de doorbloeding te verbeteren. Het kan ook helpen bij het verminderen van spierspasmen en het losmaken van gespannen spieren.

Verbeterde mobiliteit

Door gerichte stimulatie van de rugspieren kan EMS de mobiliteit van de rug verbeteren, wat essentieel is voor herstel en het voorkomen van verdere problemen.

Functionele training

EMS kan worden gebruikt om functionele bewegingen na te bootsen, zoals het buigen, tillen en draaien van de rug. Dit helpt bij het trainen van de rugspieren voor dagelijkse activiteiten.

Verkorting van revalidatietijd

Sommige onderzoeken suggereren dat EMS de revalidatietijd na rugletsel kan verkorten omdat het de spierkracht en functie sneller kan herstellen dan conventionele oefeningen.

Individuele aanpassing

EMS kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de patiënt, waardoor een gepersonaliseerd revalidatieprogramma kan worden gecreëer

Meld je nu aan voor onze gratis proeftraining en ervaar zelf hoe efficiënt en effectief onze EMS training is

NEW LOGO 3 registered

Train met de vrijheid van beweging

De Visionbody Powersuit voor onze EMS Box is de nieuwste generatie EMS pak, dankzij geavanceerde technologieën is dit EMS pak draadloos en biedt veel meer bewegingsvrijheid tijdens training, zowel binnen als buiten.

Bovendien hebben we de 20 geïntegreerde EMS pulsgebieden revolutionair veranderd, zodat ze tijdens training niet meer nat hoeven te worden gespoten.

Ervaar de voordelen van
EMS-training!

Plan vandaag een afspraak in voor een kosteloze proefsessie.