Ga naar de inhoud

Woon je in Lisse en wil je vrijblijvend een proeftraining EMS ervaren?

Je bent van harte welkom

Woon je in Lisse en zoek je naar de dichtstbijzijnde fitness boutique om kennis te maken met EMS-training? Yvolution is gevestigd in Hillegom en je bent van harte uitgenodigd voor een kennismaking en proefsessie!

EMS, of Elektro Muscle Stimulation, is een trainingsmethode waarbij elektrische impulsen worden gebruikt om spiercontracties te veroorzaken, waardoor spieropbouw en krachttoename worden gestimuleerd

ontdek de voordelen van
EMS-training!

IMG 8426

Efficiënte spierstimulatie

EMS-trainingen bieden intensieve spierstimulatie door elektrische impulsen, wat kan resulteren in snellere en effectievere spiercontracties. Dit kan leiden tot verbeterde spierkracht en -definitie.

Tijdsbesparing

EMS-trainingen zijn vaak korter in vergelijking met traditionele workouts. Omdat de elektrische stimulatie de spieren intensiever traint, kun je in minder tijd dezelfde of zelfs betere resultaten behalen.

Minimale belasting van gewrichten

EMS-trainingen belasten de gewrichten minder omdat ze vaak zonder gewichten worden uitgevoerd. Dit kan gunstig zijn voor mensen met gewrichtsproblemen of blessures.

Verbetering van de houding

EMS kan helpen bij het versterken van de spieren die verantwoordelijk zijn voor een goede houding, wat kan bijdragen aan het verminderen van rug- en nekpijn.

Snellere vetverbranding

De intensiteit van EMS-trainingen kan de stofwisseling verhogen en de vetverbranding stimuleren. Dit kan gunstig zijn voor gewichtsverlies en het bereiken van een gezonder lichaamssamenstelling.

Gerichte spiertraining

EMS kan worden gebruikt om specifieke spiergroepen te richten, waardoor het mogelijk is om doelgericht te trainen voor specifieke sporten of lichamelijke doelen.

Aanvullende training

EMS-training kan worden gecombineerd met traditionele workouts om de trainingsintensiteit te verhogen en variatie toe te voegen aan je fitnessroutine.

Gemakkelijk te volgen

Omdat EMS-trainingen doorgaans worden geleid door een trainer of coach, hoef je je geen zorgen te maken over het plannen van je eigen workouts. Dit kan handig zijn voor mensen met een druk schema.

Meld je nu aan voor onze gratis proeftraining en ervaar zelf hoe efficiënt en effectief onze workout is

NEW LOGO 3 registered

Train met de vrijheid van beweging

De Visionbody Powersuit voor onze EMS Box is de nieuwste generatie EMS pak, dankzij geavanceerde technologieën is dit EMS pak draadloos en biedt veel meer bewegingsvrijheid tijdens training, zowel binnen als buiten.

Bovendien hebben we de 20 geïntegreerde EMS pulsgebieden revolutionair veranderd, zodat ze tijdens training niet meer nat hoeven te worden gespoten.

Ervaar de voordelen van
EMS-training!

Plan vandaag een afspraak in voor een kosteloze proefsessie.