Yvolution staat voor no-nonsense trainingen met een glimlach. De oefeningen mogen zwaar zijn, maar er is altijd een zekere mate van humor en aardigheid, waardoor de trainingen soepeler verlopen. Er is een mogelijkheid om bij ons in de sportschool te komen trainen of wij komen bij jou thuis. 

Wij werken volgens het Full Body Concept. Dat houdt in dat wij een nieuwe kijk hebben op gezondheid en helpen jou om fitter, gezonder en energieker te voelen. We gaan er samen voor zorgen om het beste uit jou te halen en uiteraard om jouw doelen te behalen die al langere tijd op je lijstje staan. Wil jij bijvoorbeeld nog die paar kilo afvallen, dan zijn wij die stok achter de deur die jou door het proces heen helpen. Dat extra zetje tijdens een heftige training, die gezellige babbel na je work-out, de oplossing voor jouw blessures en persoonlijk advies.

Het maakt het woord ‘personal’ in personal training nog sterker.
Door die unieke aanpak, ontstaat er een relatie waarin Yvo, Do en Carlos altijd voor hun klanten klaarstaan.

Wordt ook beter met Yvolution. Evolve.

OVER YVO

Yvo heeft altijd al een voor liefde gehad voor sport en fit zijn. Hij heeft een opleiding gedaan tot sportinstructeur en heeft veel revalidatie trajecten begeleid. In die tijd werd hij zelf ook gedrild door de opleiding en sporten 36 uur in de week.

Ondertussen weet hij dat het veel makkelijker en effectiever kan. Dat is waarom hij met het EMS pak werkt. In sessies van 40 min train jij je lichaam en spieren 90%. Veel effectiever dan de traditionele manier.

Later heeft Yvo de wereld rondgereisd als Marinier. Ook toen was Yvo bezig om de mannen fit te houden. Als marinier is het belangrijk dat je dag een nacht klaar staat voor het land, maar ook voor je collega’s. Ook toen was Yvo bezig om zijn collega’s op de been te houden een deed er alles aan om ze in hun energie te houden.

Yvo is ondertussen ervaren om heel veel verschillende klanten te helpen de meeste klanten wensen dat ze:

Slank, Fit en Vitaal te worden. Ondertussen werkt Yvo met het EMS systeem waardoor je jouw spieren heel effectief kunt trainen.

Toch miste hij nog iets waardoor er nog meer resultaat behaald zou kunnen worden. Yvo zag dat door gezond te eten je veel meer slank en fit kunt worden.

Dat is waarom als je met Yvo traint hij je spelenderwijs meer verteld over gezonde voeding, intermitted fasten, keto eten. Door bewust met je eten om te gaan kom je sneller tot het gewenste resultaat

OVER DOMINIQUE

Mijn naam is Dominique van der Zanden, ik ben 38 jaar en ik heb altijd al een passie gehad voor bewegen en mensen in beweging brengen. Ik heb jaren als freelance dans en sport docente op veel verschillende sport & dansscholen lessen mogen verzorgen voor jong en oud. Het gaf mij enorm veel energie om mijn passie voor bewegen met anderen te delen.

Helaas heb ik door een blessure mijn koers moeten wijzigen. In plaats van groepslessen geven ben ik me gaan verdiepen in fitness en gezondheid. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om je goed te voelen en dat doe je onder anderen door sporten. Het concept wat wij bij Yvolution hanteren heeft mij persoonlijk nog meer in mijn kracht gezet. Ik ben gaan trainen met het EMS systeem en mijn lichaam voelt sterker, stabieler en ik zit strakker in mijn vel. Als kers op de taart kan je na je training bij ons nog ontspannen op de bemer mat (verbetert je doorbloeding) & eventueel met de pressure boots (massage voor je benen).

Er is bij ons een mooi balans tussen inspannen & ontspannen wat beide belangrijk is in het leven. Blij word ik als mensen met een voldaan gevoel de deur uitlopen en met plezier uitkijken naar de volgende training. Het is absoluut geen straf om bij ons te komen, meer een self care momentje en dat zijn we allemaal meer dan waard!

Over Carlos

Aangenaam mijn naam is Carlos van der Drift, 47 jaar (als het goed is..), geboren in Colombia en op m’n 5e geadopteerd. Ik zeg “als het goed is” omdat ik door de omstandigheden destijds in Colombia niet exact weet wanneer ik geboren ben. Aangezien ik fit ben hou ik mijn metabolische leeftijd maar lekker aan als leidraad…

Van jongs af aan heb ik altijd veel en intensief gesport (zoals teamsporten, hardlopen en surfen), daarnaast deed ik veel krachttraining met mijn eigen lichaamsgewicht. Mijn gezonde levensstijl in combinatie met het voedingspatroon, die ik van mijn adoptieouders heb geleerd, is inmiddels een “way of life” geworden.

Na 27 jaar werkzaam te zijn geweest bij Defensie (Korps Mariniers, BSB en sportinstructeur bij de Koninklijke Marechaussee) heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van sport, voeding, revalidatie en lesgeven, maar heb ik ook geleerd wat teamspirit, doorzettingsvermogen en respect inhoud.

Na jaren van zeer hard en regelmatig trainen en een flinke dosis doorzettingsvermogen (push it to the limit), ben ik er achter gekomen dat mijn resultaten destijds sneller en effectiever bereikt hadden kunnen worden in combinatie met het EMS-pak.

Met bovenstaande eigenschappen, een tikkeltje humor (als in: “hard werken is hard ontspannen”) en mijn sociale vaardigheden, begeleid ik jou in jouw persoonlijk traject naar een fit, vitaal lichaam met een positieve mindset.

De combinatie van het trainen in EMS-pak, conventioneel trainen, een gezond voedingspatroon (aangevuld met de juiste supplementen) en een positieve mindset is dan ook waar ik voor sta!