Ga naar de inhoud

Bedrijfsprofiel

Ontdek de Evolutie van Fitness bij Yvolution

Ontdek de Evolutie van Fitness bij Yvolution Bij Yvolution staan we synoniem voor innovatie en excellente persoonlijke begeleiding in de wereld van fitness. Als een toegewijde fitness boutique gevestigd in Hillegom, Zuid-Holland, zijn we toegewijd aan het leveren van de ultieme fitnesservaring aan onze leden. Hier is wat ons onderscheidt:

WhatsApp Image 2022 12 19 at 14.07.43

Missie

Bij Yvolution is onze missie eenvoudig maar krachtig: we streven ernaar om individuen te begeleiden op hun fitnessreis, met persoonlijke aandacht, expertise en de nieuwste technologische fitness toestellen.

Persoonlijke aandacht

Wij begrijpen dat elk individu uniek is, en daarom bieden we persoonlijke aandacht aan al onze leden. Onze ervaren en gecertificeerde trainers, waaronder medeoprichter Esther Boezaard, zijn er om je te ondersteunen, te motiveren en te begeleiden op weg naar jouw fitnessdoelen.

Technologische innovatie

Bij Yvolution omarmen we de nieuwste technologische ontwikkelingen in de fitnesswereld. We beschikken over state-of-the-art fitnessapparaten die zijn ontworpen om je workout naar een hoger niveau te tillen.

Oprichters

Yvolution is opgericht door Yvo Baak en Esther Boezaard, visionaire ondernemers met een passie voor gezondheid en fitness. Hun visie op het creëren van een fitnessomgeving die zich richt op resultaten, ondersteuning en persoonlijke groei heeft Yvolution tot leven gebracht. Bij Yvolution geloven we dat fitness meer is dan alleen fysieke oefeningen. Het is een reis naar zelfverbetering en gezondheid. We nodigen je van harte uit om de evolutie van fitness te ervaren bij Yvolution. Samen gaan we verder dan je fitnessdoelen en creëren we een gezondere, gelukkigere versie van jezelf.

Je bent van harte welkom

Plan vandaag een afspraak in voor een kosteloze proefsessie.