Yvolution staat voor no-nonsense trainingen met een glimlach. Er is een mogelijkheid om bij ons in de studio te komen trainen of wij komen bij jou thuis. 

Wij hebben een nieuwe kijk op gezondheid en helpen jou om je fitter, gezonder en energieker te voelen. We gaan er samen voor zorgen om het beste uit jou te halen en uiteraard om de doelen te behalen die al langere tijd op je lijstje staan. Wil jij bijvoorbeeld nog die paar kilo afvallen, dan zijn wij die stok achter de deur die jou door het proces heen helpen. Dat extra zetje tijdens een heftige training, die gezellige babbel na je work-out, de oplossing voor jouw blessures en persoonlijk advies.

Het maakt het woord ‘personal’ in personal training nog sterker.
Door die unieke aanpak, ontstaat er een relatie waarin Yvo, Do en Carlos altijd voor hun klanten klaarstaan.

Wordt ook beter met Yvolution.

OVER YVO

Yvo is al vanaf 2006 personal trainer. In 1999 is hij begonnen bij het Korps Mariniers. Na 2 uitzendingen is hij daar in 2005 sportinstructeur geworden. In deze intensieve opleiding komen alle sporten en militaire vaardigheden aan bod. 

Hij is na een plaatsing bij de opleidingen in Den Helder terecht gekomen als revalidatie- en conditietrainer bij de Sociaal Medische Dienst van de Marine in Driehuis.

Hier moest hij cliënten zo snel en goed mogelijk inzet gereed maken na een intensieve revalidatie. 

Ondertussen was hij ook al begonnen met personal training aan huis, tot op de dag van vandaag traint hij deze klanten nog. 

Na zijn tijd bij de Marine is hij in 2009 gaan werken bij Azzurro Wellness in Noordwijk. Daar bouwde hij naast zijn full-time baan als sport coördinator al snel zijn klantenkring aan huis uit, totdat hij na 2 jaar verder ging met het geven van alleen personal training aan huis.

In 2016 kwam Yvo voor het eerst op de fitness beurs in Keulen in aanraking met het EMS systeem van Visionbody en na de test training was hij verrast over de effectiviteit van dit draadloze systeem.

Vorig jaar was het tijd voor weer een nieuwe grote stap en is hij gaan samenwerken met Swisscare Center in Noordwijk. Van waaruit hij het trainen met EMS heeft geperfectioneerd. 

Yvo zet alles op alles om klanten aan boord te houden. Daarvoor innoveert en investeert hij veel, zodat klanten nooit uitgekeken zijn en altijd weer verrast worden met de nieuwste trends en inzichten.

 

OVER DOMINIQUE

Mijn naam is Dominique van der Zanden, ik ben 38 jaar en ik heb altijd al een passie gehad voor bewegen en mensen in beweging brengen. Ik heb jaren als freelance dans en sport docente op veel verschillende sport & dansscholen lessen mogen verzorgen voor jong en oud. Het gaf mij enorm veel energie om mijn passie voor bewegen met anderen te delen.

Helaas heb ik door een blessure mijn koers moeten wijzigen. In plaats van groepslessen geven ben ik me gaan verdiepen in fitness en gezondheid. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om je goed te voelen en dat doe je onder anderen door sporten. Het concept wat wij bij Yvolution hanteren heeft mij persoonlijk nog meer in mijn kracht gezet. Ik ben gaan trainen met het EMS systeem en mijn lichaam voelt sterker, stabieler en ik zit strakker in mijn vel. Als kers op de taart kan je na je training bij ons nog ontspannen op de bemer mat (verbetert je doorbloeding) & eventueel met de pressure boots (massage voor je benen).

Er is bij ons een mooi balans tussen inspannen & ontspannen wat beide belangrijk is in het leven. Blij word ik als mensen met een voldaan gevoel de deur uitlopen en met plezier uitkijken naar de volgende training. Het is absoluut geen straf om bij ons te komen, meer een self care momentje en dat zijn we allemaal meer dan waard!