Ga naar de inhoud

Yvolution: EMS fitness

EMS fitness is de nieuwe trend in de wereld van fitness en is een effectieve manier om snel resultaten te bereiken.

EMS Fitness

Onze unieke elektronische spierstimulatie training is speciaal ontworpen om spieren op te bouwen en te versterken in een korte tijd.

Dankzij onze geavanceerde technologie en ervaren trainers zijn onze deelnemers verzekerd van een veilige en effectieve training.

EMS proeftraining

Onze proeftraining is een perfecte manier om te ontdekken of EMS training iets voor jou is. Dus waar wacht je nog op?

Word vandaag nog actief en transformeer je lichaam met EMS fitness.

NEW LOGO 3 registered

TRAINEER MET DE VRIJHEID VAN BEWEGING

De Visionbody Powersuit voor onze EMS Box is de nieuwste generatie EMS pak, dankzij geavanceerde technologieën is dit EMS pak draadloos en biedt veel meer bewegingsvrijheid tijdens training, zowel binnen als buiten.

Bovendien hebben we de 20 geïntegreerde EMS pulsgebieden revolutionair veranderd, zodat ze tijdens training niet meer nat hoeven te worden gespoten.

Vragen over EMS

EMS training, of elektronische spierstimulatie, is een vorm van fitness training die spieren aanspreekt door middel van elektrische impulsen. Deze impulsen veroorzaken een samentrekking van de spieren, waardoor ze worden gestimuleerd en versterkt.

De intensiteit en frequentie van de elektrische impulsen kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften en doelen van de persoon. Bijvoorbeeld, als je gericht wilt werken aan spierversterking, kun je de intensiteit verhogen. Als je gericht wilt werken aan vetverbranding, kun je de intensiteit verlagen en de frequentie verhogen.

De resultaten van EMS training kunnen variëren, afhankelijk van de individuele behoeften en doelen van de persoon. Hier zijn een aantal veel voorkomende resultaten van EMS training:

  1. Spierversterking: EMS training activeert en stimuleert spieren op een dieper niveau, waardoor ze snel en efficiënt versterkt kunnen worden.

  2. Vetverbranding: EMS training kan bijdragen aan vetverbranding door middel van spierstimulatie en het verhogen van de hartslag en metabolisme.

  3. Verbetering van de spierconditie: EMS training kan bijdragen aan een verbeterde spierconditie door middel van regelmatige spierstimulatie.

  4. Verbetering van de houding: EMS training kan helpen bij het corrigeren van een slechte houding door middel van spierstimulatie en versterking van de juiste spieren.

  5. Vermindering van pijn en spierstijfheid: EMS training kan helpen bij het verminderen van pijn en spierstijfheid door middel van spierstimulatie en versterking.

Houd er rekening mee dat de resultaten van EMS training kunnen variëren en afhankelijk zijn van vele factoren, zoals de intensiteit en frequentie van de trainingen, de individuele aanpak en de algehele gezondheid en leefstijl van de persoon.

De meeste EMS trainingen duren ongeveer 20 tot 30 minuten, wat veel korter is dan traditionele krachttrainingen die meestal tussen de 30 minuten en 1 uur duren. Het is belangrijk om te weten dat deze korte duur van de trainingen geen gevolg heeft op de effectiviteit. EMS trainingen zijn intens en doelgericht, waardoor ze in kortere tijd hetzelfde resultaat kunnen bereiken als traditionele krachttrainingen in langere tijd.

5/5
Ik ben ontzettend blij dat ik heb gekozen voor EMS training bij Yvolution. Het versterken van mijn spieren was nooit zo eenvoudig geweest. Ik was verrast door de snelle resultaten die ik binnen een paar weken heb bereikt.
linkedin foto maarten kasanmoerawi
Maarten K
Designer
5/5
De trainers zijn deskundig en de apparatuur is geavanceerd en veilig. Ik zou deze vorm van training zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om hun spieren te versterken en te transformeren
Alice
Designer

Yvolution: EMS fitness

Word nu actief en transformeer je lichaam met onze unieke EMS training!

Meld je nu aan voor onze proeftraining en ervaar zelf de kracht van EMS fitness

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op.

Bellen of mailen  mag uiteraard ook.

M. 06 11 64 76 26
E. contact@yvolution.nl