Ga naar de inhoud

Elektro Musculaire Training​

Met het Visionbody EMS-systeem is het mogelijk om in 40 minuten een complete work-out te doen die gelijk staat aan acht uur reguliere training.

Het unieke draadloze systeem van Visionbody stimuleert 90% van je spieren bij iedere contractie. Normaal gesproken is dat maar 30%.

Verder trainen wij 40 minuten in tegenstelling tot de 20 minuten die de meeste andere EMS studio’s hanteren.
Vanwege het draadloze systeem kun je bij ons ook binnen of buiten trainen met ons prachtige uitzicht.

image00006 scaled

EMS-Training staat voor Elektro Musculaire Stimulatie. Je traint met weerstand door middel van elektrische impulsen die je spieren stimuleren. Dit gebeurd via een draadloos innovatief pak van Visionbody, die de impulsen op de huid overgedragen.

Maar hoe werkt dit dan precies?
Wanneer jij je inspant worden er elektrische impulsen vanuit je hersenen naar je spier gestuurd, waardoor de spier zich vervolgens aanspant. Tijdens een EMS-training wordt door het innovatieve pak wat je draagt extra spanning van buitenaf gestuurd. Het resultaat hiervan is dat deze spiergroepen tot wel 60% meer geactiveerd zullen worden dan bij ​een ​reguliere krachttraining!
De spieren die veel dieper liggen worden met een reguliere training vaak niet aangestuurd.

Tijdens een EMS-training worden deze spieren wel aangestuurd door de extra impulsen die je lichaam krijgt.
Met het innovatieve pak van Visionbody kun je verschillende soorten sportoefeningen uitvoeren. Denk hierbij aan fitness, hardlopen en fietsen. Over het pak kun je nog extra sportkleding aantrekken als je dit prettiger vindt.

Je vraag je misschien af, doen deze elektrische impulsen pijn? Uit ervaringen van verschillende klanten kan ik zeggen dat het niet pijnlijk is. Uiteraard zullen we de impulsen op de juiste frequentie afstemmen. Wanneer je een beginner bent krijg je bijvoorbeeld minder sterke impulsen, dan iemand die al meer gevorderd is.

Voordat we beginnen met de EMS-Training van Yvolution gaan we deze afstellen op jouw gewenste doelen. Veel voorkomende doelen en problemen die we tegenkomen zijn:

 • Moeite hebben met effectief sporten en graag willen afvallen
  Blessures hebben opgelopen en het sporten weer willen oppakken
 • Kampen met rugklachten of artrose en dit (gedeeltelijk) willen verhelpen
 • Zich futloos voelen en zich weer energieker en sterker willen voelen

Herken jij bovenstaande problemen en doelen? Dan is een EMS-training zeker geschikt voor jou! Met EMS-trainingen train jij in een hele korte tijd heel veel spieren en verbrand jij ook veel sneller calorieën.

Een EMS-Training van 40 minuten staat namelijk gelijk aan een work-out van 8 uur!
Samen gaan we doelgericht aan de slag om uiteindelijk je doel binnen een bepaalde tijd te bereiken.

Samen zorgen we ervoor dat jij je weer fit en gezond gaat voelen! Ben je een gevorderde sporter en wil je wat meer opschalen? Door andere trainingen aan de EMS-training toe te voegen zorgen we er voor dat het trainingseffect nog groter wordt!

EMS-training is voor alle soorten lichaamstype en leeftijden geschikt. Iedereen is bij ons welkom en we zullen altijd een doel met je opstellen met een passende EMS-training!

Het uiteindelijke resultaat van EMS-Training bij Yvolution is een fitter lijf, een betere conditie en een nog grotere drang om te gaan sporten. Het EMS-systeem werkt namelijk als een vliegwieleffect.

Doordat je jezelf fitter gaat voelen en beter in je vel zit, gaat sporten ook weer gemakkelijker. Hierdoor kan de lol in trainen terugkeren, of misschien wel voor het eerst verschijnen.

Op die manier is zo de cirkel weer rond. Daarnaast kan er tijdens de EMS-Trainingen door Yvolution ook meer gecoacht worden op mentaal gebied, waardoor er op die manier ook meer resultaat wordt geboekt.

Dankzij EMS-training bij Yvolution wordt je zowel fysiek als mentaal gezonder waardoor je beter in je vel gaat zitten.

Naast dat EMS-training bij Yvolution je sterker en energieker maakt zijn er nog vele andere voordelen. We noemen er een aantal voor je op:

 1. Een tijdbesparende training (10x effectiever dan reguliere krachttraining)
 2. Een fullbody workout
 3. Altijd persoonlijke begeleiding
 4. Samen doelen naar wens opstellen
 5. Bewezen resultaten
  Voor vrijwel iedereen geschikt
 6. Trainen in een kleinschalige en ongedwongen omgeving bij Yvolution

Maak kennis met ons

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op.

Bellen of mailen  mag uiteraard ook.

M. 06 11 64 76 26
E. contact@yvolution.nl