Ga naar de inhoud

Yvolution: EMS resultaten

EMS fitness is de nieuwe trend in de wereld van fitness en is een effectieve manier om snel resultaten te bereiken.

EMS Resultaten

Er zijn verschillende redenen waarom EMS training effectief is:

  1. Directe prikkeling van spieren: EMS training maakt gebruik van elektrische impulsen om de spieren aan te spannen, wat direct de spieractiviteit verhoogt.

  2. Intensieve en efficiënte training: Doordat de elektrische impulsen de spieren aanspannen, kun je intensieve en efficiënte trainingen doen in een korte tijd.

  3. Verbetering van de spierkracht en uithoudingsvermogen: EMS trainingen verbeteren de spierkracht en uithoudingsvermogen, wat leidt tot betere prestaties in sporten en dagelijkse activiteiten.

  4. Verbetering van de bloedcirculatie: De elektrische impulsen tijdens EMS trainingen bevorderen de bloedcirculatie, wat bijdraagt aan een snellere hersteltijd.

  5. Gericht op specifieke doelstellingen: EMS trainingen kunnen gericht worden op specifieke doelstellingen, zoals het verbeteren van de spierdefinitie, het verliezen van lichaamsvet of het verbeteren van de fysieke prestaties.

In combinatie met een gezonde voeding en voldoende rust, kan EMS training een effectieve aanvulling zijn op je fysieke training en helpen bij het bereiken van je doelstellingen.

EMS proeftraining

Onze proeftraining is een perfecte manier om te ontdekken of EMS training iets voor jou is. Dus waar wacht je nog op?

Word vandaag nog actief en transformeer je lichaam met EMS fitness.

NEW LOGO 3 registered

TRAINEER MET DE VRIJHEID VAN BEWEGING

De Visionbody Powersuit voor onze EMS Box is de nieuwste generatie EMS pak, dankzij geavanceerde technologieën is dit EMS pak draadloos en biedt veel meer bewegingsvrijheid tijdens training, zowel binnen als buiten.

Bovendien hebben we de 20 geïntegreerde EMS pulsgebieden revolutionair veranderd, zodat ze tijdens training niet meer nat hoeven te worden gespoten.

5/5
Ik ben ontzettend blij dat ik heb gekozen voor EMS training bij Yvolution. Het versterken van mijn spieren was nooit zo eenvoudig geweest. Ik was verrast door de snelle resultaten die ik binnen een paar weken heb bereikt.
linkedin foto maarten kasanmoerawi
Maarten K
Designer
5/5
De trainers zijn deskundig en de apparatuur is geavanceerd en veilig. Ik zou deze vorm van training zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om hun spieren te versterken en te transformeren
Alice
Designer

Yvolution: EMS fitness

Word nu actief en transformeer je lichaam met onze unieke EMS training!

Meld je nu aan voor onze proeftraining en ervaar zelf de kracht van EMS fitness

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op.

Bellen of mailen  mag uiteraard ook.

M. 06 11 64 76 26
E. contact@yvolution.nl