Wat is EMS-Training?

EMS-Training staat voor Elektro Musculaire Stimulatie. Je traint met weerstand door middel van elektrische impulsen die je spieren stimuleren. Dit gebeurd via een draadloos innovatief pak van Visionbody, die de impulsen op de huid overgedragen. Maar hoe werkt dit dan precies?

Wanneer jij je inspant worden er elektrische impulsen vanuit je hersenen naar je spier gestuurd, waardoor de spier zich vervolgens aanspant. Tijdens een EMS-training wordt door het innovatieve pak wat je draagt extra spanning van buitenaf gestuurd. Het resultaat hiervan is dat deze spiergroepen tot wel 60% meer geactiveerd zullen worden dan bij ​een ​reguliere krachttraining!

De spieren die veel dieper liggen worden met een reguliere training vaak niet aangestuurd. Tijdens een EMS-training worden deze spieren wel aangestuurd door de extra impulsen die je lichaam krijgt.

Met het innovatieve pak van Visionbody kun je verschillende soorten sportoefeningen uitvoeren. Denk hierbij aan fitness, hardlopen en fietsen. Over het pak kun je nog extra sportkleding aantrekken als je dit prettiger vindt.

Je vraag je misschien af, doen deze elektrische impulsen pijn? Uit ervaringen van verschillende klanten kan ik zeggen dat het niet pijnlijk is. Uiteraard zullen we de impulsen op de juiste frequentie afstemmen. Wanneer je een beginner bent krijg je bijvoorbeeld minder sterke impulsen, dan iemand die al meer gevorderd is.

In balans door EMS-training Yvolution

Voordat we beginnen met de EMS-Training van Yvolution gaan we deze afstellen op jouw gewenste doelen. Veel voorkomende doelen en problemen die we tegenkomen zijn:

 • Moeite hebben met effectief sporten en graag willen afvallen
 • Blessures hebben opgelopen en het sporten weer willen oppakken
 • Kampen met rugklachten of artrose en dit (gedeeltelijk) willen verhelpen
 • Zich futloos voelen en zich weer energieker en sterker willen voelen

Herken jij bovenstaande problemen en doelen? Dan is een EMS-training zeker geschikt voor jou! Met EMS-trainingen train jij in een hele korte tijd heel veel spieren en verbrand jij ook veel sneller calorieën.

Een EMS-Training van 40 minuten staat namelijk gelijk aan een work-out van 8 uur!

Samen gaan we doelgericht aan de slag om uiteindelijk je doel binnen een bepaalde tijd te bereiken. Samen zorgen we ervoor dat jij je weer fit en gezond gaat voelen! Ben je een gevorderde sporter en wil je wat meer opschalen? Door andere trainingen aan de EMS-training toe te voegen zorgen we er voor dat het trainingseffect nog groter wordt!

EMS-training is voor alle soorten lichaamstype en leeftijden geschikt. Iedereen is bij ons welkom en we zullen altijd een doel met je opstellen met een passende EMS-training!

Na de bevalling van mijn kids 20 jaar geleden heb ik intensief getraind in de sportschool. Nooit strakke buikspieren gekregen.Afgelopen maart is Ivo ons komen trainen met EMS. Maar daarnaast hebben we heel veel van hem geleerd over de juiste voeding. De combinatie voeding en EMS zijn de perfecte skills om een strak en fit lijf te krijgen.

Astrid Lenten

Wederom met Yvo de ervaring dat dit een personal trainer is die echt weet wat begeleiding betekend. In 2010/11 mij uit mijn burn-out gesleurd en nu fysiek sterk en fit gemaakt. Geeft de juiste adviezen, steunt je als t even heel zwaar is en positieve energie bij iedere training. Betrokken eerlijke feedback en deelt de trots van het bereiken van pittige doelen. Bij de start van voedingsadviezen en de EMS trainingen zag ik de 80 kg op de weegschaal heel dichtbij komen. Dat samen met de leeftijd vd overgang kon niet langer. Nu 11 weken verder zo goed als 10 kg minder, fitter en strak in mijn vel ga ik voel goede moed door. Maar dat is alleen mogelijk door de juiste adviezen en super ondersteuning.

Joan Rikaart

Je moet eerst gezond worden om daarna weer te kunnen leven als een fitte jonge prins. Het is simpel maar normale mensen van vlees en bloed kunnen dit niet alleen. Mijn geluk was dat mijn vriend Dennis mij introduceerde aan Dokter Yvo. Samen ben je sterker en inmiddels ook 14Kg lichter. Yvo ik hoop nog vele jaren samen met jou te mogen trainen en stralen. Visit Dr Yvo before Dr Yvo visits you…

Arjen de Bruijne

Maak de cirkel rond met Yvolution

Het uiteindelijke resultaat van EMS-Training bij Yvolution is een fitter lijf, een betere conditie en een nog grotere drang om te gaan sporten. Het EMS-systeem werkt namelijk als een vliegwieleffect.

Doordat je jezelf fitter gaat voelen en beter in je vel zit, gaat sporten ook weer gemakkelijker. Hierdoor kan de lol in trainen terugkeren, of misschien wel voor het eerst verschijnen.

Op die manier is zo de cirkel weer rond. Daarnaast kan er tijdens de EMS-Trainingen door Yvolution ook meer gecoacht worden op mentaal gebied, waardoor er op die manier ook meer resultaat wordt geboekt. Dankzij EMS-training bij Yvolution wordt je zowel fysiek als mentaal gezonder waardoor je beter in je vel gaat zitten.

De voordelen van EMS-Training

Naast dat EMS-training bij Yvolution je sterker en energieker maakt zijn er nog vele andere voordelen. We noemen er een aantal voor je op:

 • Een tijdbesparende training (10x effectiever dan reguliere krachttraining)
 • Een fullbody workout
 • Altijd persoonlijke begeleiding
 • Samen doelen naar wens opstellen
 • Bewezen resultaten
 • Voor vrijwel iedereen geschikt
 • Trainen in een kleinschalige en ongedwongen omgeving bij Yvolution

De ervaringen van klanten

Dankzij Yvo kan ik weer blessure vrij voetballen en daar ben ik hem erg dankbaar voor. Yvo komt altijd met iets nieuws om het lichaam uit te dagen en krachtiger te maken. Daarnaast geeft hij ook vrijblijvend voedingsadvies, als Bourgondiër luister ik daar graag naar. Het Visionbody systeem is uniek en helpt jouw lichaam weer terug in vorm.

Daniel Duindam

Yvo is een topper. Super profi trainer, een heerlijke baas met genoeg grappen en grollen om je door de training heen te loodsen. Altijd opzoek naar verbeteringen en een aangesloten voedingspatroon. Yvo I love you buddy. Thanks voor alles. 🙂

Ruben Lenten

Trainen met Yvo is iedere keer weer anders. Hij heeft telkens weer een nieuw ‘dingetje’ dat weer iets uitdagender is of de training leuker maakt. Hij weet waar hij over praat, motiveert je en is ook nog eens erg gezellig! Ik voel me sterker en fitter dank zij Yvo. Aanrader!!

Ingrid de Mooij