Ga naar de inhoud

Woon je in bennebroek en wil je vrijblijvend een proeftraining EMS ervaren?

Je bent van harte welkom

Woon je in Bennebroek en zoek je naar de dichtstbijzijnde fitness boutique om kennis te maken met EMS-training? Yvolution is gevestigd in Hillegom en je bent van harte uitgenodigd voor een kennismaking en proefsessie!

EMS, of Elektro Muscle Stimulation, is een trainingsmethode waarbij elektrische impulsen worden gebruikt om spiercontracties te veroorzaken, waardoor spieropbouw en krachttoename worden gestimuleerd

ontdek de voordelen van
EMS-training!

IMG 8426

Efficiënte spierstimulatie

EMS-trainingen leveren krachtige spierstimulatie dankzij elektrische impulsen, wat kan leiden tot versnelde en doeltreffende spiercontracties. Dit kan resulteren in verhoogde spierkracht en betere definitie.

Tijdsbesparing

EMS-trainingen zijn doorgaans korter dan traditionele workouts. Dankzij de intense spierstimulatie door elektrische impulsen, kun je in minder tijd dezelfde of zelfs betere resultaten behalen, omdat de spieren efficiënter worden getraind.

Minimale belasting van gewrichten

EMS-trainingen leggen minder druk op de gewrichten omdat ze vaak zonder gewichten worden uitgevoerd. Dit kan voordelig zijn voor mensen met gewrichtsproblemen of blessures, omdat het risico op overbelasting van de gewrichten wordt verminderd.

Verbetering van de houding

EMS kan helpen bij het versterken van de spieren die cruciaal zijn voor een goede houding, wat kan bijdragen aan het verminderen van rug- en nekpijn. Dit komt doordat een verbeterde spiertonus en stabiliteit de belasting op de wervelkolom verminderen, waardoor de kans op pijnlijke spanningen afneemt.

Snellere vetverbranding

De intensiteit van EMS-trainingen kan de stofwisseling verhogen en de vetverbranding stimuleren. Dit kan gunstig zijn voor gewichtsverlies en het bereiken van een gezondere lichaamssamenstelling, omdat het lichaam meer calorieën verbrandt, zelfs na de training, wat kan leiden tot een afname van lichaamsvet en een toename van spiermassa.

Gerichte spiertraining

EMS kan worden ingezet om specifieke spiergroepen te targeten, waardoor het mogelijk is om gericht te trainen voor specifieke sporten of lichamelijke doelen. Dit maakt het een waardevol hulpmiddel voor sporters en fitnessliefhebbers die hun prestaties willen verbeteren of zich willen specialiseren in bepaalde spiergroepen.

Aanvullende training

EMS-training kan worden geïntegreerd met traditionele workouts om de trainingsintensiteit te verhogen en variatie toe te voegen aan je fitnessroutine. Door beide methoden te combineren, kun je profiteren van de voordelen van zowel EMS als traditionele oefeningen, wat kan leiden tot een uitgebalanceerd trainingsregime en een verbeterd algeheel fitnessniveau.

Gemakkelijk te volgen

Doordat EMS-trainingen meestal worden geleid door een trainer of coach, hoef je je geen zorgen te maken over het plannen van je eigen workouts. Dit kan handig zijn voor mensen met een druk schema, omdat ze kunnen vertrouwen op de begeleiding van een professional om effectieve en efficiënte trainingssessies te voltooien.

Meld je nu aan voor onze gratis proeftraining en ervaar zelf hoe efficiënt en effectief onze workout is

NEW LOGO 3 registered

Train met de vrijheid van beweging

De Visionbody Powersuit voor onze EMS Box is de nieuwste generatie EMS pak, dankzij geavanceerde technologieën is dit EMS pak draadloos en biedt veel meer bewegingsvrijheid tijdens training, zowel binnen als buiten.

Bovendien hebben we de 20 geïntegreerde EMS pulsgebieden revolutionair veranderd, zodat ze tijdens training niet meer nat hoeven te worden gespoten.

Ervaar de voordelen van
EMS-training!

Plan vandaag een afspraak in voor een kosteloze proefsessie.