Ga naar de inhoud

Hulp bij Afvallen

Ben je op zoek naar de ideale plek om te sporten in de omgeving Nieuw Vennep? Zoek niet verder! Yvolution is jouw bestemming voor een levendige en motiverende sportervaring, waar passie voor beweging en een gezonde levensstijl centraal staan.

Afvallen kan een ware uitdaging zijn, een pad vol hoogte- en dieptepunten, waar momenten van twijfel hand in hand gaan met momenten van triomf. Bij Yvolution begrijpen we dit volledig en staan we klaar om je bij elke stap op deze reis te ondersteunen.

Afvallen gaat niet alleen over het verliezen van gewicht; het gaat om het vinden van een nieuwe, gezondere versie van jezelf. Het kan een complexe reis zijn, vol met emotionele en fysieke uitdagingen. Daarom bieden wij een holistische benadering om jou te helpen jouw doelen te bereiken.

IMG 8426

Persoonlijke begeleiding

Onze ervaren coaches begrijpen dat elk afvaltraject uniek is. Samen met jou ontwikkelen we een persoonlijk plan dat rekening houdt met jouw specifieke behoeften, levensstijl en doelen.

Voedingsadvies

Ontdek hoe voeding jouw lichaam en geest kan beïnvloeden. Wij leren je gezonde eetgewoonten aan die zowel bijdragen aan gewichtsverlies als aan je algehele welzijn.

Bewegingsprogiramma

Onze fitnessprogramma's zijn ontworpen om jou veilig en effectief te begeleiden bij het verliezen van gewicht en het opbouwen van kracht, ongeacht je huidige fitnessniveau.

Deskundige begeleiding

Ons team van gecertificeerde trainers staat klaar om je te begeleiden bij elke stap. Zij zorgen ervoor dat je op een veilige en effectieve manier je doelen bereikt.

Jennifer De bruijn
Jennifer De bruijn
2023-10-04
Wat een prettige ervaring bij Yvolution. Normaal houd ik het niet langer dan 3 maanden vol bij een sportschool, maar dit is ook meer dan een ‘gewone’ sportschool. Sport hier nu een jaar in combinatie met EMS super begeleiding vaak 1op1 . Boven de heerlijke relaxruimte en mogelijkheid tot detox body . Door mijn fibromyalgie kan ik niet alles qua sport maar door de Ems voel ik me fitter en minder Stijf. Ik ben blij dat ik Yvolution heb ontdekt . ❤️
Linda T
Linda T
2023-10-04
Sinds een half jaar ga ik naar Yvolution en maak ik gebruik van Detoxbody en EMS. Het is een geweldige, mooie high class gym. Je krijgt goede begeleiding, ze denken met je mee. Je gaat absoluut met een goed gevoel weer naar huis! Ik raad dit iedereen aan :)
Farid Mhennaoui
Farid Mhennaoui
2023-10-04
Wat een geweldige ervaring bij Yvolution Hillegom Gym Next Level, waar passie voor fitness echt tot leven komt! Yvo en Esther hebben niet alleen een ongelooflijke fitnessruimte gecreëerd, maar ook een warme en gastvrije gemeenschap waar je je meteen thuis voelt. De trainers hier zijn buitengewoon deskundig en toegewijd. Ze bieden persoonlijke begeleiding en motiveren je om je grenzen te verleggen, ongeacht je fitnessniveau. Wat me echt opviel, was de aandacht voor detail bij het ontwerpen van de trainingsprogramma’s. Elke oefening voelt doelgericht en effectief aan. Yvo en Esther stralen een aanstekelijk enthousiasme uit en zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en je te ondersteunen op je fitnessreis. De sfeer in de sportschool is altijd positief en inspirerend, wat me echt motiveert om keer op keer terug te komen. Wat deze sportschool echt onderscheidt, is de persoonlijke benadering. Ze nemen de tijd om je te leren kennen en begrijpen je doelen, en ze helpen je elke stap van de weg. Het is niet alleen een plek om te trainen, maar ook een plek waar je wordt aangemoedigd en gevierd voor je prestaties, hoe klein ze ook mogen lijken. Als je op zoek bent naar een sportschool waar je niet alleen aan je lichaam werkt, maar ook aan je zelfvertrouwen en motivatie, dan is Yvolution Hillegom Gym Next Level de juiste plek voor jou. Yvo en Esther hebben hier echt iets bijzonders gecreëerd, en ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van deze geweldige fitnessfamilie!
Lisandro Langelaan
Lisandro Langelaan
2023-09-27
Yvolution is next level! De begeleiding van Do, Esther,Yvo is altijd scherp. Tevens de sfeer en de muziek is goed.
Paulien Prast
Paulien Prast
2023-09-24
In 2021 besloot ik voor mezelf dat ik gezonder wilde gaan leven. Ik zocht een personal trainer die mij op lange termijn kon ondersteunen in het behalen van mijn doelen. De eerste keer dat ik Yvo ontmoette, was er direct een klik. Yvo is duidelijk, kon goed uitleggen wat EMS mij zou gaan brengen en gaf daarnaast ook extra advies op het gebied van eten, drinken en lifestyle. Dit alles bracht hij met veel humor en in duidelijke taal, waardoor ik uiteraard vol enthousiasme aan de slag ging met zijn tips. Nu, bijna 3 jaar later, kan ik wel zeggen dat Yvo (en ook Esther) een plek in mijn hart hebben. Buiten het feit dat het goede trainers en vernieuwers zijn, hebben zij mij ook gesteund toen mijn persoonlijke omstandigheden lastig waren. Dus buiten de training om is er ook altijd oprechte belangstelling voor mij als persoon en een luisterend oor. De EMS training heeft mij geholpen om strakker en sterker te worden, de lipo laser behandelingen hebben mijn buik platter gemaakt en de stoelgang geoptimaliseerd. Daarnaast mag ik gebruik maken van alle super moderne apparaten en digitale sportprogramma’s. Het sporten is hierdoor lekker afwisselend. Alle andere extraatjes (zoals de massagestoel) maken dat ik drie keer per week vol plezier een paar uur doorbreng bij Yvolution. Het is een soort welness ervaring waarbij je lichaam ontspant én ook nog sterker wordt. Trainen bij Yvolution is echt een heerlijke combinatie van sporten en genieten. Ik verheug me nu alweer op mijn volgende training!
Rene5&c. 8 Burgler
Rene5&c. 8 Burgler
2023-09-17
Sporten met een EMS pak aan is echt next level sporten. En de persoonlijke begeleiding is top. Yvolution is one of a kind!
Ingrid de Mooij
Ingrid de Mooij
2023-09-12
Geweldige PT-Studio! In je EMS pak krijg je een op jou afgestemd trainingsschema. Alle apparatuur is aanwezig (en meer…). Van State of the Art Technogym apparatuur tot massagestoelen. Van Kinesis tot voedingsadviezen; het is allemaal beschikbaar voor members only. Omdat er op afspraak gewerkt wordt, is het nooit crowded en is er volop persoonlijke aandacht. Als je aan je gezondheid wil werken en ècht resultaat wil zien is Yvolution your solution!
Mar
Mar
2023-09-11
Yvolution in Hillegom gevestigd in de Bollenstreek. Dit is de gaafste sportschool die ik ken en ook nog eens echt werkt! Het is supermooi en High class ingericht met toestellen van Technogym. Dit is niet zomaar een doorsnee sportschool, hier is echt over nagedacht en heel veel liefde en uren in gestopt. Yvo die altijd bezig is om alles naar een nog hoger niveau te tillen. Ik heb hier verbluffende resultaten geboekt en pijnklachten in mijn heup zijn helemaal verdwenen. De locatie is super uitkijkend over debollenvelden en je kunt voor de deur parkeren. Na het trainen heb je de mogelijkheid om lekker te ontsnappen in een van de massagestoelen waar ik graag gebruik van maak. Yvo en Esther zijn echt toppers en ook nog eens deskundig. Ze nemen echt de tijd voor je en helpen jouw doel te bereiken. Het is er altijd een fijn en warm welkom door alle medewerkers. Ik voel me bevoorrecht hier te kunnen sporten.

Neem Vandaag de Eerste Stap

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en je leven te veranderen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.