Ga naar de inhoud

Mentale gezondheid

Bewegen heeft een significant positieve invloed op de mentale gezondheid. Het is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor de geest.

IMG 8426

Verhoogt Endorfines

Regelmatige lichaamsbeweging stimuleert de aanmaak van endorfines, de natuurlijke stemming-verhogende chemicaliën van het lichaam. Dit leidt tot gevoelens van geluk en vermindert de waarneming van pijn.

Vermindert Stress en Angst:

Fysieke activiteit helpt bij het verlagen van stresshormonen zoals cortisol. Het bevordert ook ontspanning en kan symptomen van angst verminderen. Activiteiten zoals yoga en tai chi zijn bijzonder effectief voor stressvermindering.

Verbetering van Slaap

Regelmatig bewegen kan leiden tot een betere slaapkwaliteit en een gezonder slaappatroon. Goede slaap is cruciaal voor een optimale mentale gezondheid.

Verhoogt het Zelfvertrouwen

Door lichaamsbeweging kunnen mensen hun fitnessniveau verbeteren, wat vaak leidt tot een verbeterd zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.

Regelmaat is Belangrijk

Streef naar minstens 150 minuten matige intensiteit of 75 minuten hoge intensiteit lichaamsbeweging per week. Dit kan wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, dansen of elke andere vorm van lichaamsbeweging zijn die je leuk vindt.

Krachttraining

Voeg twee keer per week krachttraining toe voor alle grote spiergroepen.

Jennifer De bruijn
Jennifer De bruijn
2023-10-04
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wat een prettige ervaring bij Yvolution. Normaal houd ik het niet langer dan 3 maanden vol bij een sportschool, maar dit is ook meer dan een ‘gewone’ sportschool. Sport hier nu een jaar in combinatie met EMS super begeleiding vaak 1op1 . Boven de heerlijke relaxruimte en mogelijkheid tot detox body . Door mijn fibromyalgie kan ik niet alles qua sport maar door de Ems voel ik me fitter en minder Stijf. Ik ben blij dat ik Yvolution heb ontdekt . ❤️
Linda T
Linda T
2023-10-04
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Sinds een half jaar ga ik naar Yvolution en maak ik gebruik van Detoxbody en EMS. Het is een geweldige, mooie high class gym. Je krijgt goede begeleiding, ze denken met je mee. Je gaat absoluut met een goed gevoel weer naar huis! Ik raad dit iedereen aan :)
Farid Mhennaoui
Farid Mhennaoui
2023-10-04
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wat een geweldige ervaring bij Yvolution Hillegom Gym Next Level, waar passie voor fitness echt tot leven komt! Yvo en Esther hebben niet alleen een ongelooflijke fitnessruimte gecreëerd, maar ook een warme en gastvrije gemeenschap waar je je meteen thuis voelt. De trainers hier zijn buitengewoon deskundig en toegewijd. Ze bieden persoonlijke begeleiding en motiveren je om je grenzen te verleggen, ongeacht je fitnessniveau. Wat me echt opviel, was de aandacht voor detail bij het ontwerpen van de trainingsprogramma’s. Elke oefening voelt doelgericht en effectief aan. Yvo en Esther stralen een aanstekelijk enthousiasme uit en zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en je te ondersteunen op je fitnessreis. De sfeer in de sportschool is altijd positief en inspirerend, wat me echt motiveert om keer op keer terug te komen. Wat deze sportschool echt onderscheidt, is de persoonlijke benadering. Ze nemen de tijd om je te leren kennen en begrijpen je doelen, en ze helpen je elke stap van de weg. Het is niet alleen een plek om te trainen, maar ook een plek waar je wordt aangemoedigd en gevierd voor je prestaties, hoe klein ze ook mogen lijken. Als je op zoek bent naar een sportschool waar je niet alleen aan je lichaam werkt, maar ook aan je zelfvertrouwen en motivatie, dan is Yvolution Hillegom Gym Next Level de juiste plek voor jou. Yvo en Esther hebben hier echt iets bijzonders gecreëerd, en ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van deze geweldige fitnessfamilie!
Lisandro Langelaan
Lisandro Langelaan
2023-09-27
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Yvolution is next level! De begeleiding van Do, Esther,Yvo is altijd scherp. Tevens de sfeer en de muziek is goed.
Paulien Prast
Paulien Prast
2023-09-24
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
In 2021 besloot ik voor mezelf dat ik gezonder wilde gaan leven. Ik zocht een personal trainer die mij op lange termijn kon ondersteunen in het behalen van mijn doelen. De eerste keer dat ik Yvo ontmoette, was er direct een klik. Yvo is duidelijk, kon goed uitleggen wat EMS mij zou gaan brengen en gaf daarnaast ook extra advies op het gebied van eten, drinken en lifestyle. Dit alles bracht hij met veel humor en in duidelijke taal, waardoor ik uiteraard vol enthousiasme aan de slag ging met zijn tips. Nu, bijna 3 jaar later, kan ik wel zeggen dat Yvo (en ook Esther) een plek in mijn hart hebben. Buiten het feit dat het goede trainers en vernieuwers zijn, hebben zij mij ook gesteund toen mijn persoonlijke omstandigheden lastig waren. Dus buiten de training om is er ook altijd oprechte belangstelling voor mij als persoon en een luisterend oor. De EMS training heeft mij geholpen om strakker en sterker te worden, de lipo laser behandelingen hebben mijn buik platter gemaakt en de stoelgang geoptimaliseerd. Daarnaast mag ik gebruik maken van alle super moderne apparaten en digitale sportprogramma’s. Het sporten is hierdoor lekker afwisselend. Alle andere extraatjes (zoals de massagestoel) maken dat ik drie keer per week vol plezier een paar uur doorbreng bij Yvolution. Het is een soort welness ervaring waarbij je lichaam ontspant én ook nog sterker wordt. Trainen bij Yvolution is echt een heerlijke combinatie van sporten en genieten. Ik verheug me nu alweer op mijn volgende training!
Rene5&c. 8 Burgler
Rene5&c. 8 Burgler
2023-09-17
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Sporten met een EMS pak aan is echt next level sporten. En de persoonlijke begeleiding is top. Yvolution is one of a kind!
Ingrid de Mooij
Ingrid de Mooij
2023-09-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Geweldige PT-Studio! In je EMS pak krijg je een op jou afgestemd trainingsschema. Alle apparatuur is aanwezig (en meer…). Van State of the Art Technogym apparatuur tot massagestoelen. Van Kinesis tot voedingsadviezen; het is allemaal beschikbaar voor members only. Omdat er op afspraak gewerkt wordt, is het nooit crowded en is er volop persoonlijke aandacht. Als je aan je gezondheid wil werken en ècht resultaat wil zien is Yvolution your solution!
Mar
Mar
2023-09-11
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Yvolution in Hillegom gevestigd in de Bollenstreek. Dit is de gaafste sportschool die ik ken en ook nog eens echt werkt! Het is supermooi en High class ingericht met toestellen van Technogym. Dit is niet zomaar een doorsnee sportschool, hier is echt over nagedacht en heel veel liefde en uren in gestopt. Yvo die altijd bezig is om alles naar een nog hoger niveau te tillen. Ik heb hier verbluffende resultaten geboekt en pijnklachten in mijn heup zijn helemaal verdwenen. De locatie is super uitkijkend over debollenvelden en je kunt voor de deur parkeren. Na het trainen heb je de mogelijkheid om lekker te ontsnappen in een van de massagestoelen waar ik graag gebruik van maak. Yvo en Esther zijn echt toppers en ook nog eens deskundig. Ze nemen echt de tijd voor je en helpen jouw doel te bereiken. Het is er altijd een fijn en warm welkom door alle medewerkers. Ik voel me bevoorrecht hier te kunnen sporten.

Flexibiliteit en Balans

Oefeningen zoals yoga of stretching verbeteren niet alleen de flexibiliteit maar helpen ook bij het behouden van balans.

Beweeg voor je geest; elke stap voorwaarts is een stap naar mentale helderheid en vrede.

Maak vandaag nog een afspraak voor jouw gratis kennismakingssessie!