Personal training aan huis of op locatie met Yvolution

Naar de sportschool gaan vind je niet relaxed trainen of je hebt er geen motivatie voor. Het kan ook nog eens zo zijn dat je vaak niet meer weet welke oefeningen je moet doen om bepaalde lichaamsdelen goed te trainen. Herken jij dit?

Met de Personal training van Yvolution komen we aan huis in omgeving Noordwijk, Oegstgeest, Wassenaar met je trainen! Hierdoor heb jij niet meer het probleem dat je naar de sportschool moet om te trainen en we zorgen ervoor dat jij alle persoonlijke aandacht krijgt!

Bovendien ontstaat door deze werkwijze een bijzondere relatie, waarbij de personal trainer altijd klaarstaat voor zijn klanten. Deze aanpak betekent echter niet dat het handje van de klant continu wordt vastgehouden; de trainingen zijn namelijk no-nonsense en altijd oprecht en eerlijk. Het verhaal wordt niet mooier gemaakt dan het is. We natuurlijk wel dat jij je opgestelde doelen behaald!

personal training noordwijk

Wat zijn de voordelen?

Met de Personal Training van Yvolution maken we van trainen iets leuks en dit gaat gepaard met zware trainingen en een lach. Naast dat we trainen leuk maken heeft het ook nog andere voordelen, namelijk:

  • De beste oefeningen worden voor je samengesteld
  • Je krijgt hulp bij het goed uitvoeren van de oefeningen
  • Je trainingsschema wordt afgesteld op jouw persoonlijke wensen en eventueel lichamelijke beperkingen
  • Samen stellen we haalbare doelen op
  • We houden je gemotiveerd en halen het maximale uit je
  • Je kiest bewust voor een gezonde levensstijl en je wordt geïnspireerd door ons
  • Je voelt je fitter, bent minder moe en bruist van de energie! Wow!
  • Je ontwikkelt meer spieren en zo verbrand je meer vet en daardoor krijg je meer kracht om zaken aan te pakken
  • Jij voelt je sterker en vitaler, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt

Wat vinden onze klanten

De training met Yvo ervaar ik als erg prettig. De manier van interactie, navraag, kunde en kennis echt helemaal top! Niet alleen de training maar ook een goed gesprek, check-up en persoonlijke touch. Voor mij erg belangrijk om een stok achter de deur te hebben die me niet alleen van advies voorziet maar me ook motiveert.

Thanks Yvo

Dennis Meyers

Je moet eerst gezond worden om daarna weer te kunnen leven als een fitte jonge prins. Het is simpel maar normale mensen van vlees en bloed kunnen dit niet alleen. Mijn geluk was dat mijn vriend Dennis mij introduceerde aan Dokter Yvo. Samen ben je sterker en inmiddels ook 14Kg lichter. Yvo ik hoop nog vele jaren samen met jou te mogen trainen en stralen. Visit Dr Yvo before Dr Yvo visits you…

Arjen de Bruijne

Samen met Yvo ben ik op zoek gegaan naar een manier om mij als persoon fit door het leven te laten gaan. Door middel van het ketogeen dieet, onder begeleiding van deze topper van een personal trainer is het mij gelukt om 20 kilo af te vallen. Willen is kunnen! Vraag hem hoe, en bereik hetzelfde!

Van mij 5 sterren!!

Daan Lenten

Kies het pakket dat bij jou past!

10 rittenkaart
900,-
Professionele begeleiding
Eigen trainingsschema
Effectief je doelen behalen
Bij je thuis of bij ons in de sportschool
Ik wil personal training
20 rittenkaart
1500
Professionele begeleiding
Eigen trainingsschema
Effectief je doelen behalen
Bij je thuis of bij ons in de sportschool
Ik wil personal training