Meteen naar de inhoud

Yvolution: Wat is EMS fitness?

EMS fitness is de nieuwe trend in de wereld van fitness en is een effectieve manier om snel resultaten te bereiken.

Wat is EMS?

EMS staat voor Elektrische Spierstimulatie en is een vorm van training waarbij spiercontracties worden veroorzaakt door elektrische impulsen. Het doel is om spieren te activeren en te versterken door middel van deze elektrische prikkels.

EMS wordt veelal gebruikt in combinatie met traditionele krachttraining of als alternatief daarvoor, en wordt uitgevoerd met behulp van speciale kleding die elektroden bevat die op de huid worden geplaatst
.

Wat zijn de resultaten van EMS trainingen

De resultaten van EMS training kunnen variëren, afhankelijk van de individuele behoeften en doelen van de persoon. Hier zijn een aantal veel voorkomende resultaten van EMS training.

Spierversterking

Spierversterking: EMS training activeert en stimuleert spieren op een dieper niveau, waardoor ze snel en efficiënt versterkt kunnen worden.

Vetverbranding

EMS training kan bijdragen aan vetverbranding door middel van spierstimulatie en het verhogen van de hartslag en metabolisme.

Verbetering van de spiercondities

EMS training kan bijdragen aan een verbeterde spierconditie door middel van regelmatige spierstimulatie.

Verbetering van de houding

EMS training kan bijdragen aan een verbeterde spierconditie door middel van regelmatige spierstimulatie.

Verbetering van spier en spierstijfheid

EMS training kan helpen bij het verminderen van pijn en spierstijfheid door middel van spierstimulatie en versterking

Houd er rekening mee dat de resultaten van EMS training kunnen variëren en afhankelijk zijn van vele factoren, zoals de intensiteit en frequentie van de trainingen, de individuele aanpak en de algehele gezondheid en leefstijl van de persoon. Het is belangrijk om een professionele trainer te raadplegen voordat je begint met EMS training.

NEW LOGO 3 registered

TRAINEER MET DE VRIJHEID VAN BEWEGING

De Visionbody Powersuit voor onze EMS Box is de nieuwste generatie EMS pak, dankzij geavanceerde technologieën is dit EMS pak draadloos en biedt veel meer bewegingsvrijheid tijdens training, zowel binnen als buiten.

Bovendien hebben we de 20 geïntegreerde EMS pulsgebieden revolutionair veranderd, zodat ze tijdens training niet meer nat hoeven te worden gespoten.

5/5
Ik ben ontzettend blij dat ik heb gekozen voor EMS training bij Yvolution. Het versterken van mijn spieren was nooit zo eenvoudig geweest. Ik was verrast door de snelle resultaten die ik binnen een paar weken heb bereikt.
linkedin foto maarten kasanmoerawi
Maarten K
Designer
5/5
De trainers zijn deskundig en de apparatuur is geavanceerd en veilig. Ik zou deze vorm van training zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om hun spieren te versterken en te transformeren
Alice
Designer

Yvolution: EMS fitness

Word nu actief en transformeer je lichaam met onze unieke EMS training!

Meld je nu aan voor onze proeftraining en ervaar zelf de kracht van EMS fitness

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op.

Bellen of mailen  mag uiteraard ook.

M. 06 11 64 76 26
E. contact@yvolution.nl