Ga naar de inhoud
image00001 2 scaled

Detox voetbadje

Detoxen via een voetenbad. Dit was weer een nieuwe ervaring bij Yvolution.

Yvo deed wat zout in het Bio cleanse bad. Het water zag er heerlijk fris uit.

Yvo vertelde dat het Biocleanse apparaat een frequentie aan het water geeft die via het water wordt overgedragen aan je lichaam. Tijdens de behandeling kunnen afvalstoffen via je voeten je lichaam uit. Terwijl ik lekker zat te relaxen werd het water steeds viezer en viezer. Yvo vertelde dat de kleur aan geeft wat er aan het ontgiften is. In mijn geval mooie drap van bruin en groen. Dit staat voor ontgiften van je lever en galblaas.

Na ongeveer een half uur kon ik niet bedenken dat het water waar ik was ingestapt er toch echt schoon en fris had uitgezien… het leek wel een rioolafvoer!

Ik merkte er verder niet meer van dan af en toe een kleine prikkeling aan een teen en op enig moment een vieze smaak in mijn mond.

Het resultaat van deze behandeling houdt nog 72 uur aan. En je hoeft er geen dagen voor te vasten. Makkelijk toch!

Ik vind het een fijne manier om zo nu en dan je lichaam weer eens lekker op te schonen. Ik ging heel ontspannen de deur uit.E n de dagen er na heb ik heerlijk geslapen en daarnaast merkte ik in mijn urine en ontlasting nog resultaat van de detox.

Ingrid

Hulp bij afvallen

Afvallen is vaak meer dan alleen maar een kwestie van minder eten en meer bewegen. Het is een complex proces dat zowel je lichaam als je geest op de proef stelt. Met de juiste ondersteuning en aanpak kan deze reis echter een stuk eenvoudiger en effectiever worden.

Lees verder »
WhatsApp Image 2023 02 02 at 12.37.09

Upgrade Your Fitness Game

Blog Upgrade Your Fitness Game Bij Yvolution begrijpen we dat het hebben van de juiste fitnessapparatuur cruciaal is bij het bereiken van onze fitnessdoelen. Daarom

Lees verder »