Ga naar de inhoud

Yvolution officieel distributeur van Vision Body

Vandaag is Yvolution officieel distributeur geworden van Vision Body in Nederland. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan met Vision BodyEMS pakken en positieve feedback van klanten te hebben ontvangen, is Yvolution verheugd om deze nieuwe stap te zetten in de samenwerking met Vision Body uit Duitsland.

De EMS pakken van Vision Body zijn revolutionaire trainingsapparaten die zijn ontworpen om spieren te stimuleren met elektrische impulsen. Dit zorgt voor een intensieve en effectieve training, waarbij spieren worden geactiveerd die anders niet of nauwelijks worden gebruikt. Ze zijn al een groot succes in Duitsland en worden nu geïntroduceerd op de Nederlandse markt door Yvolution.

“Dit is een spannende nieuwe stap voor ons bedrijf”, aldus Yvo Baak, CEO van Yvolution. “We hebben jarenlang ervaring opgedaan met  en we zijn ervan overtuigd dat deze apparatuur een revolutie zal teweegbrengen in de fitnessindustrie. We zijn verheugd om onze samenwerking met  uit te breiden en om nu officieel distributeur te zijn van deze innovatieve producten in Nederland.”

De EMS pakken zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een intensieve en effectieve training, maar ook voor sporters die hun prestaties willen verbeteren en blessures willen voorkomen.

Yvolution zal de Vision Body EMS pakken distribueren via hun eigen webshop en via geselecteerde retailpartners in Nederland. Voor meer informatie over de EMS pakken van  en hoe deze kunnen worden gebruikt om een effectieve en intensieve training te bieden, kunnen klanten terecht op de website van Yvolution.

WhatsApp Image 2023 02 02 at 12.37.09

Upgrade Your Fitness Game

Blog Upgrade Your Fitness Game Bij Yvolution begrijpen we dat het hebben van de juiste fitnessapparatuur cruciaal is bij het bereiken van onze fitnessdoelen. Daarom

Lees verder »
WhatsApp Image 2022 12 09 at 07.44.49

Detox voetbadje

Detox voetbadje Detoxen via een voetenbad. Dit was weer een nieuwe ervaring bij Yvolution. Yvo deed wat zout in het Bio cleanse bad. Het water

Lees verder »