Ga naar de inhoud
image00004 3 scaled
Ik een Early bird? En sportief?

Als je me vorig jaar had gezegd dat ik (vrijwel) iedere werkdag van de week om 6.00 uur zou opstaan om 6.30 uur in de sportschool te staan dan had ik hard gelachen. En mijn man nog veel meer. Vroeg opstaan en dan sporten voor je aan het werk gaat leek me echt geen optie. Sowieso was sporten in een sportschool niet echt een hobby van me.

Als ik nu terugkijk dan ben ik Yvo en Esther dankbaar dat ik nu veel fitter en energieker ben dan voorheen. En ik ben wel degelijk een sportieve early bird geworden!

Stapje voor stapje ben ik steeds gemotiveerder geraakt om mijn levensstijl te veranderen; Door de week intermitting fasting, vroeg opstaan en op tijd naar bed. Iedere dag bewegen. Voor een kantoor en binnenmens zoals ik een hele verandering! Op mijn gewicht had ik nooit hoeven letten maar boven de 50 jaar kwamen er toch zoetjesaan wat kilootjes bij op de plekken waar je dat liever niet wilt….en de gewrichten werden ook steeds strammer.

Ik begon een keer per week met EMS training. Dit had al snel resultaat. De “probleemzones” werd strakker en dat was welkom 😀. Hoewel ik een goede BMI had, bleek uit de Styku bodyscan dat ik met mijn visceraal vet ( rond de organen) al wel in de gevarenzone zat. Dat gaf me motivatie om dit verder aan te pakken.

Yvo en Esther geven je hiervoor steeds tips zodat je iedere keer een stapje verder komt. Tips voor je voeding en beweging. Ik sport nu naast de wekelijkse EMS training een aantal dagen per week vrij als ” early bird” De moderne apparaten van Techno Gym die Yvolution heeft staan zijn heel prettig in gebruik. Dit maakt het plezierig. Ook de trilplaat is een mooie aanvulling. Daarnaast geven Yvo en Esther je ook wat leuke oefeningen met de -vele- attributen die ze hebben staan. ( touwtje springen, dump Bells, gewichten etc.)

Iedere week kon ik de voortgang checken op de speciale weegschaal. Belangrijk hierbij is ook dat je inzicht krijgt in spiermassa en vetmassa. Met de My Welness app kun je weegresultaten opslaan en monitoren. Dat motiveert mij om vol te houden.

Omdat Yvo en Esther zelf iedere ochtend om 6.00 uur (!!!) paraat staan vond ik het een leuke ” challenge” om dit ook een paar weken te proberen. Het is even wennen maar als je bij Yvolution aan komt rijden in het donker dan wordt je verwelkomd met lekkere muziek en een gezellige huiskamer ambiance. Yvo maakt de sfeer met zijn prachtige belichting -in Yvolution kleuren- nog eens mooier 😉. Ook de persoonlijke aanpak van Yvo en Esther maakt dat je je snel “thuis” voelt.

Een gezond (Kangen)watertje en een goede koffie ontbreken niet. Wat een goede start van de dag! Dit zorgt er voor, echt waar, dat ik er nu naar uit kijk om zo mijn dag te beginnen. Het is nu een routine geworden.

Niet te vergeten dat ik mezelf natuurlijk ook “beloon” door na het sporten te relaxen op de Bemermat of in de massagestoel. En hoewel ik dus vroeger op sta en niet ontbijt heb ik veel meer energie en geen middagdip meer.
En als bonus ook nog eens een kledingmaat kleiner😉.

Yvo, Esther en team, super bedankt dat jullie dit mogelijk maken! Jullie motto “next level training” is echt niets teveel gezegd!

Ingrid

Hulp bij afvallen

Afvallen is vaak meer dan alleen maar een kwestie van minder eten en meer bewegen. Het is een complex proces dat zowel je lichaam als je geest op de proef stelt. Met de juiste ondersteuning en aanpak kan deze reis echter een stuk eenvoudiger en effectiever worden.

Lees verder »
WhatsApp Image 2023 02 02 at 12.37.09

Upgrade Your Fitness Game

Blog Upgrade Your Fitness Game Bij Yvolution begrijpen we dat het hebben van de juiste fitnessapparatuur cruciaal is bij het bereiken van onze fitnessdoelen. Daarom

Lees verder »