Ga naar de inhoud

Yvolution werkt !

Yvolution werkt, wij hebben een nieuwe kijk op gezondheid en helpen jou om je fitter, gezonder en energieker te voelen.

Wij zorgen ervoor dat jij consequent resultaat boekt en plezier krijgt in bewegen. Samen kijken we naar wat voor training het beste bij je past en maken we van sporten iets om naar uit te kijken!
IMG 8426

Voel de kracht van EMS!

EMS fitness is de nieuwe trend in de wereld van fitness en is een effectieve manier om snel resultaten te bereiken

Word nu actief en transformeer je lichaam met onze unieke EMS training! Voel de kracht van elektronische spierstimulatie en ervaar snelle resultaten binnen een paar weken. Maak je afspraak nu en ontdek het verschil!

WhatsApp Image 2022 12 09 at 07.44.49

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness is een geweldige manier om uw werknemers te helpen een gezonde levensstijl te behouden en hun productiviteit op het werk te verhogen.

Door het aanbieden van fitnessmogelijkheden op het werk, zoals fitnessruimtes of groepslessen, kunt u uw werknemers helpen om fitter en gezonder te worden

WhatsApp Image 2022 12 09 at 01.02.21 1

Earlybird Programma

Speciaal voor de diehards hebben wij een earlybirds programma ontwikkeld waarbij er vanaf 6 tot 8 uur in de ochtend getraind kan worden.

Even voor alle drukte van de werkdag een sportief momentje voor jezelf waarmee je door middel van een EMS/personal training of vrije training je lichaam direct een boost geeft.

 

Elektro Musculaire Training

Met het Visionbody EMS-systeem is het mogelijk om in 40 minuten een complete work-out te doen die gelijk staat aan acht uur reguliere training.

Bemer Therapie

Elektromagnetische pulsen stimuleren de pompende beweging van de spieren in de fijne bloedvaten. Daarmee wordt je doorbloeding gestimuleerd.

Personal Training

Met de Personal training van Yvolution komen we aan huis in omgeving Noordwijk, Oegstgeest, Wassenaar met je trainen!

Yvolution logo 2021

Meet the team

Yvolution staat voor no-nonsense trainingen met een glimlach. Het maakt het woord ‘personal’ in personal training nog sterker.

Door die unieke aanpak, ontstaat er een relatie waarin wij altijd voor jullie klaarstaan.

yvo
Yvo
Oprichter & Personal Coach
esther
Esther
General Manager
yvolution renee
Renee
Personal coach
denny
Danny
Personal coach
amee
Amee
Personal coach

“Wij helpen jou gezonder, fitter en energieker te voelen!”

Hulp bij afvallen

Afvallen is vaak meer dan alleen maar een kwestie van minder eten en meer bewegen. Het is een complex proces dat zowel je lichaam als je geest op de proef stelt. Met de juiste ondersteuning en aanpak kan deze reis echter een stuk eenvoudiger en effectiever worden.

Lees verder »
WhatsApp Image 2023 02 02 at 12.37.09

Upgrade Your Fitness Game

Blog Upgrade Your Fitness Game Bij Yvolution begrijpen we dat het hebben van de juiste fitnessapparatuur cruciaal is bij het bereiken van onze fitnessdoelen. Daarom

Lees verder »
WhatsApp Image 2022 12 09 at 07.44.49

Detox voetbadje

Detox voetbadje Detoxen via een voetenbad. Dit was weer een nieuwe ervaring bij Yvolution. Yvo deed wat zout in het Bio cleanse bad. Het water

Lees verder »
WhatsApp Image 2022 12 19 at 14.07.35

Jubileumfeest Yvolution

Jubileumfeest Yvolution Gisteren vierden we ons eenjarig jubileum met veel muziek, hapjes en gezelligheid.  Het een bijzonder moment! We herinneren ons nog goed dat we

Lees verder »

Maak kennis met ons

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op.

Bellen of mailen  mag uiteraard ook.

M. 06 11 64 76 26
E. contact@yvolution.nl